суботу, 18 травня 2013 р.

" Рідна матінко моя..."

Мама, мамочка, матуся,
Я до неї пригорнуся.
Вона добра і привітна,
Ніби сонце в небі, світла.
У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері.
 У кожній країні свято Матері відзначають давно. Щасливі ми, що воно прийшло, нарешті, і на нашу землю. Хай вічно живуть наші мами, а ми, діти, завжди залишатимемося перед ними в боргу.
Мама — основа всіх основ. Вона народжує і виховує дитину, плекає, оберігає від біди і горя. Мама турбується увесь вік за дитину, проймається її болем на відстані.

Мама, мамочка, матуся... Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша.
В Соколівській сільській громаді пройшов захід присвячений Дню Матері та Дню Сім'ї. В сільській бібліотеці оформлена книжкова виставка" Рідна матінко моя", віртуальна екскурсія" Прекрасна та картина,де мати і дитина" а в клубі пройшов концерт народного аматорського
 ансамблю" Сузір'я" на запрошення зав. клубом Пальонка Ю. А.. Також усіх присутніх привітала сільський голова Кальянова Н. В., директор школи Дручинський М. І. та представник від РДА у справах сімї та молоді Баранов В. Для  матерів-героїнь і матерів,які народили в 2012 році були вручені подарунки.Захід пройшов у дружній і веселій  обстановці.











Немає коментарів:

Дописати коментар