неділю, 14 лютого 2016 р.

«Мелодія двох сердець».

Кохання – то найкраще почуття!
Воно не має меж, воно безкрає!
З любові починається життя,
Вона усе найкраще починає.
Мета:формування добрих, теплих стосунків,взаєморозуміння та взаємоповаги. Виховувати почуття прекрасного, популяризація родинної творчості, підвищення авторитету сім'ї.
14 лютого люди радіють, посміхаються, кохають, святкують, обмінюються листівками, квітами, ласощами, стають добрішими.Але для закоханих по- справжньому  людей що не день- то свято. Перед світлим почуттям відходять на другий план усі прикрощі та негаразди.Від усієї душі бажаєм всім тільки гарного настрою та позитивних емоцій.
В сільському будинку культури пройшло свято" Мелодія двох сердець"Тож, як завжди, під час цього незвичайного дійства, зал був переповнений вдячними глядачами,а на сцену виходили знайомі і навпаки цікаві родинні колективи,а саме:
Мухомора Віта з сином Ярославом, Надкерничнй Руслан з дочкою Вікою, Надкерничний Михайло з сином Артуром,Марущак Олекандр з дружиною  Іриною, Пальонко Юрій з дружиною Євгенією, Марущак Олеся  з Дручинським Олександром,учні школи, Пальонко Денис.  Прозвучало багато цікавих музичних та пісенних композицій.Учасники отримали невеликі подарунки.













Немає коментарів:

Дописати коментар