середу, 10 травня 2017 р.

" Згадай, Україно,воєнні роки!"

Я про війну багато прочитала
З глибоким сумом оглядала
Сторінки страшної історії Землі,
Що принесли у світ жахливий час війни...
З нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення – 8 травня та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – 9 травня для школярів проведено годину-реквієм «У святому мовчанні над вічним вогнем схиляється наша Вітчизна». Німецько-радянська війна сьогодні для нас – історія, але це та частина пам'яті нашої Батьківщини, яку ми не маємо права забувати. Під час заходу, присвяченому подіям болючих 1939-1945 років, бібліотекар згадала про мужність і стійкість солдат та участь українців у бойових діях. Крім цього, діти мали нагоду переглянути книжкову виставку. Наприкінці заходу вшанували пам'ять загиблих героїв хвилиною мовчання. Біля пам'ятника пройшов мітинг - реквієм з покладанням квітів загиблим воїнам.
 На мітинг були запрошені: Іщук Н. М. -учасник війни,Карпенко В.П.- учасник війни, учасники АТО: Амонс М.А.,Шутяк М.Є.,Шпатар А.К., Якобнюк В.А.,Миколюк В.І., Гребенюк В.Ф., Андрощук С.І.Хвилиною мовчання пом'янули  загиблого в АТО Сівоху Віктора.
Мітинг відкрила сільський голова Кальянова Н.В.,привітали: голова ветеранської організації Надкернична Н.І., колектив сільського будинку культури та учні сільської школи, від АПНВП" Візит" було вручено матеріальну допомогу учасникам війни та учасникам АТО









 

Немає коментарів:

Дописати коментар