вівторок, 14 липня 2020 р.

"Подарунок від Фундації Дарини Жолдак"

Шановні маленькі читачі.
З повагою та вдячністю звертаємося  до засновників фундації Дарини Жолдак за безкоштовно передані та доставленні через мережу Нової пошти книги, які  нещодавно отримали. Це казки Шарля Перро «Спляча красуня», та книга Е. Теодора і А. Гофмана «Лускунчик і Мишачий Король».
Ці чудові книги дійсно покращать дозвілля дітей та додадуть позитиву в їхнє життя. Це яскраві та цікаві казки з ілюстраціями українських художників, а ще вони незвичайні тим, що якщо родина має смартфон, книги зможуть заговорити і малюнки оживуть за допомогою спеціального мобільного додатку. Всі діти нашої громади завдяки турботі фонду Дарини Жолдак матимуть доступ до цієї гарної, сучасної літератури. Це вже не вперше бібліотека безкоштовно отримують книги від фонду, дуже сподіваюсь на співпрацю і надалі.
Приходьте до бібліотек – книги вже чекають своїх маленьких відвідувачів.
Фундація Дарини Жолдак – це благодійний фонд, що займається популяризацією читання та оновлює фонди сільських бібліотек.
На сторінках книжки казка оживає за допомогою   мобільного додатку  WowDox AR, який  безкоштовно завантажується на  гаджет і дає чудову  можливість побачити казкову історію  та погратись з її героями.




Немає коментарів:

Дописати коментар