вівторок, 22 серпня 2023 р.

«Україна – єдина. Україна – це ми!»

 День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців, незмінний символ патріотизму. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий - часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України, й з півночі до півдня. Державний Прапор уособлює усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. Тож нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість, та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини наших захисників та захисниць.

День Незалежності України – це одне з найважливіших свят для українців. Це свято особливе, як унікальні ті події, що відбувалися у 1991 році. У цьому році нашій прекрасній, волелюбній, незалежній державі виповнюється 32 рік. Напевно, зараз у кожного з нас одна спільна мрія - мир на нашій рідній землі. Напередодні свят у бібліотеці презентовано книжкову виставку«Україна – єдина. Україна – це ми!», матеріали якої висвітлюють тривалий шлях пройдений нашою державою та перспективи розвитку України. Пропонуємо поглянути на нашу державу під різними кутами
Щиро вітаємо з 32-ю річницею Незалежності України. Нинішній рік – це рік великих випробувань, пора сподівань і надій, нехай же всі вони справдяться. Від усього серця бажаємо, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Нехай якнайшвидше над нашою державою засяє сонце ПЕРЕМОГИ!



Немає коментарів:

Дописати коментар