пʼятницю, 10 травня 2019 р.

" Ваш подвиг, солдати,ми повинні пам'ятати"

Їх прийняла війна, лишивши списки 
загиблих у праведнім бою,
застигли в тузі обеліски,
в гранітнім каміннім строю.
Дорогою  ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр.  Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами. Можна по-різному ставиться до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.
 В громаді с. Соколова пройшов мітинг - реквієм до дня пам'яті та примирення. Відкрила мітинг в/о старости Кальянова Ніні Володимирівна, учні школи Тимошенко Вадим, Федоричко Володимир,Прокопюк Даша вшанували  поіменно усіх, тих, хто загинув в роки Великої Вітчизняної війни, тих, хто загинув за визволення села, односельчан, які загинули у роки війни, а також воїнів АТО, які відійшли у вічність.
Біля обеліска  пройшла служба - літургія отцем Михайлом по загиблим у війні. Усі присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих у Другій світовій війні, поклали  квіти до підніжжя обеліску та на братську могилу.Від братів Юрчишиних було вручено допомога  усім учасникам бойових дій.











Немає коментарів:

Дописати коментар