суботу, 18 травня 2019 р.

" День матері"

Пречиста Діво, о наша мати,
Всі ми приходимо тебе вітати,
Бо нині свято в кожній родині,
У кожному домі, у кожній хатині.
 Сьогодні 18 травня в громаді с. Соколова пройшло свято наймилішої для нас людини, людини з прекрасним і гордим іменем — Мати! Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах. Материнська ласка гріє нас крізь усе життя. Любов до матері — це святе почуття.
Немає вищої любові за материнську.
На свято були запрошені матері - героїні і матері, які народили дітей у 2018 році. У фойє сільського будинку культури оформлена виставка робіт матері - героїні Бартащук Наталії Дмитрівни, малюнки учнів школи.
З привітальними словами  виступили: в/о сільського старости Кальянова Н.В., помічник народного депутата України Юрчишина П.В. Барабан А.П., депутата районної ради і представник від директора АПНВП " Візит" Юрчишина М.В. Загребельний О.Д.,начальник відділу у справах сім'ї та молоді міської ради Демянюк П.І.,директор міського центру соціальних служб для сім'ї , дітей та молоді Войтенко Т.В.
Від АПНВП " Візит" та Хмільницької міської ради було вручені подарунки і квіти матерям - героїням та матерям, які народили дітей у 2018 році.Свято супроводжувалося піснями і танцями колективів художньої самодіяльності СБК та школи.













Немає коментарів:

Дописати коментар